Kantoor Achten | Uitbetaling dividend boekjaar 2019 – bericht voor coöperatieve aandeelhouders
21926
post-template-default,single,single-post,postid-21926,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Uitbetaling dividend boekjaar 2019 – bericht voor coöperatieve aandeelhouders

Zicht op de bovenste verdiepingen van het gebouw van het hoofdkantoor in Anderlecht met het grote groene logo van Crelan op het dak, links en rechts omringd door de bladeren van verschillende bomen.

26 feb Uitbetaling dividend boekjaar 2019 – bericht voor coöperatieve aandeelhouders

Op 15 februari 2021 kreeg Crelan van de Nationale Bank de toestemming om een eerste deel van het dividend van de coöperatieve aandelen van CrelanCo voor het boekjaar 2019 uit te keren.

Op 1 maart 2021 wordt dus een eerste gedeeltelijk dividend van 1,36% op uw rekening overgeschreven. Dit is het hoogste dividend dat CrelanCo op dit ogenblik mag uitkeren. Betalingen van dividenden door kredietinstellingen blijven overal in Europa immers nog steeds onderworpen aan strikte regels die ervoor moeten zorgen dat deze instellingen ook tijdens een pandemie hun cruciale economische rol kunnen blijven spelen.

Voor een goed begrip: uiteindelijk zult u voor het boekjaar 2019 een totaal dividend van 3% ontvangen. Dit is namelijk het dividend dat door de Algemene Vergadering van aandeelhouders is goedgekeurd. Voor de uitbetaling van de resterende 1,64% moet nog wel gewacht worden op de verdere versoepeling van de richtlijnen. Hiervoor is op dit ogenblik 1 oktober 2021 de richtdatum.

Het hoofdkantoor van Crelan houdt u hiervan op de hoogte via e-mail of via myCrelan. Zorg er dus zeker voor dat wij over uw e-mailadres beschikken en/of dat u een myCrelan-abonnement heeft. Neem zeker contact met ons op indien dit (nog) niet het geval is!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.