Kantoor Achten | Sparen en beleggen
Er zijn verschillende drijfveren om te sparen of beleggen. U wilt bijvoorbeeld iets opzij zetten voor uw kinderen, sparen voor een grote aankoop of gewoon geld aan de kant zetten om later een appeltje voor de dorst te hebben.
Sparen en beleggen
15838
page-template-default,page,page-id-15838,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Sparen en beleggen

Sparen en beleggen

Er zijn verschillende drijfveren om te sparen of beleggen. U wilt bijvoorbeeld iets opzij zetten voor uw kinderen, sparen voor een grote aankoop of gewoon geld aan de kant zetten om later een appeltje voor de dorst te hebben. Het doel van iedere spaarder of belegger komt nagenoeg op hetzelfde neer: hoe kan ik mijn geld zo goed mogelijk laten renderen?

Op basis van een persoonlijk verkennend gesprek, bieden wij u dan ook oplossingen aan die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Nadat we uw doelstellingen, uw wensen en behoeftes en uw financiële situatie leren kennen, stellen wij de producten voor die daar het best mee overeenstemmen. Kortom, veilige en flexibele spaar- en beleggingsformules op maat!

Voor meer specifieke informatie over de producten die wij aanbieden, kunt u een afspraak maken door naar ons kantoor te bellen op 089/46 46 06.

Voor algemene informatie over het aanbod van de spaar- en beleggingsproducten, kunt u hier terecht op de website van Crelan.