Kantoor Achten | Ontdek tijdens het autosalon de “met-zo’n-lage-rente-ga-ik-voor-lederen-zetels”-autolening van Crelan!
16139
post-template-default,single,single-post,postid-16139,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Ontdek tijdens het autosalon de “met-zo’n-lage-rente-ga-ik-voor-lederen-zetels”-autolening van Crelan!

20 jan Ontdek tijdens het autosalon de “met-zo’n-lage-rente-ga-ik-voor-lederen-zetels”-autolening van Crelan!

Afgelopen zaterdag 14 januari is in Brussel het startsein gegeven voor de 95ste editie van het autosalon. Tot en met 22 januari kunnen alle auto- en motorliefhebbers in Brussels Expo terecht voor de laatste nieuwe wagens maar ook voor testritjes, animaties, optredens enzovoort!

Bent u van plan om hier uw nieuwe droomwagen uit te kiezen? Kom dan zeker eens langs om de mogelijkheden van een autofinanciering te bespreken! Crelan biedt op dit moment namelijk een zeer concurrentiële rentevoet van maar liefst 1,44% aan, zowel voor particulieren als voor zelfstandigen! Koopt u liever een occassie? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een scherp tarief, informeer in dit geval zeker ook eens naar de mogelijkheden.

Bovendien kunt u met de financieringssaldoverzekering op beide oren slapen, deze verzekering biedt namelijk de garantie dat de openstaande schuld wordt gedekt in geval van overlijden. Geen overbodige luxe, toch?

Wilt u graag eens langskomen voor meer informatie? Aarzel dan niet om een afspraak te maken via 089/46 46 06. Ook voor de verzekering van uw wagen kunt u altijd bij ons terecht!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.