Kantoor Achten | Nu verhoogde rente op kasbons!
16157
post-template-default,single,single-post,postid-16157,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Nu verhoogde rente op kasbons!

09 mei Nu verhoogde rente op kasbons!

Momenteel plaatst Crelan de kasbons Super 6 (looptijd van 6 jaar) en Euro 90 (looptijd van 90 maanden) in de kijker. De rentevoeten van deze kasbons worden respectievelijk met maar liefst 10bp en 15 bp verhoogd! Zodra er voor €100 miljoen is ingetekend, zal Crelan de rentevoeten terugschroeven naar het peil van voor de campagne. Er snel bij zijn is dus de boodschap!

Bovendien wordt de Agri-Invest opnieuw tijdelijk opengesteld. Dit is een kasbon met een looptijd van 5 jaar waarbij de intresten jaarlijks worden uitbetaald. De rentevoet van deze kasbon wordt met 10 bp verhoogd, wat zorgt voor een hogere rentevoet dan de klassieke kasbon met een looptijd van 5 jaar. Deze opgehaalde funding van deze laatste kasbon zal gebruikt worden om kredieten binnen de landbouwsector te financieren.

 

Disclaimer: De rente op de overige looptijden wijzigt niet. De rentevoeten worden toegepast onder voorbehoud van wijzigingen in de marktomstandigheden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.