Kantoor Achten | NIEUW BIJ CRELAN: Al uw betaalmiddelen in één pack!
16159
post-template-default,single,single-post,postid-16159,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

NIEUW BIJ CRELAN: Al uw betaalmiddelen in één pack!

10 mei NIEUW BIJ CRELAN: Al uw betaalmiddelen in één pack!

Voortaan zullen uw betaalmiddelen bij Crelan ondergebracht worden in een pack. Er bestaan drie verschillende packs voor particulieren en twee packs voor ondernemers. Op deze manier heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw bancaire producten. Bovendien kunnen coöperanten een deel van hun maandelijkse bijdrages terugverdienen!

Klik hier voor de lijst van de verschillende packs voor particulieren en klik hier voor de lijst van de verschillende packs voor professionelen, met de bijhorende voordelen.

U wordt automatisch ingedeeld in het pack dat het beste past bij uw situatie en de producten die u op dit moment heeft. Wilt u toch liever geen pack, maar enkel een zichtrekening zonder bankkaart? Ook dat is mogelijk voor €3 per maand. Indien u dan toch een bankkaart neemt, worden uw producten alsnog automatisch omgezet naar een pack.

Vanaf april worden de kosten van de packs maandelijks afgerekend in plaats van jaarlijks. Voordeel voor u is dat de kosten op deze manier beter gespreid worden. Bovendien kunt u van een korting van maar liefst 15% op elk pack genieten indien u (minstens) 3 packs binnen hetzelfde gezin heeft. Voorwaarde is dat de houders van de packs op hetzelfde adres wonen. Voor jongeren onder 23 jaar zijn het Economy Pack en het Performance Pack gratis.

Coöperanten met een pack kunnen bovendien een deel van hun maandelijkse kosten terugverdienen! Deze bonussen kunt u verdienen door (regelmatig) gebruik te maken van verschillende producten en diensten van Crelan. Hieronder vindt u de volledige lijst. Op het einde van het jaar wordt dan de optelsom gemaakt van de bonussen die u verdiend heeft, in januari van het volgende jaar zal dit bedrag op uw rekening gestort worden. Ook betalen coöperanten met een pack niet langer de jaarlijkse beheersvergoeding voor hun coöperatieve aandelen! Klik hier voor een actuele lijst van de bonussen die er te verdienen vallen!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.