Kantoor Achten | Lening op afbetaling voor nieuwe wagens!
16165
post-template-default,single,single-post,postid-16165,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Lening op afbetaling voor nieuwe wagens!

10 mei Lening op afbetaling voor nieuwe wagens!

LENING OP AFBETALING VOOR NIEUWE WAGENS

loa-vierkant-rgb-slim_object-extrasmall

Startklaar: Zo hoort een autolening te zijn!
Ontdek nu de voordelige autolening van Crelan voor nieuwe of tweedehandswagens van max. 24 maanden oud.

Maak snel een afspraak voor meer informatie! 

Lees hieronder ook zeker de voorwaarden die van toepassing zijn op dit aanbod. Let op: Aanbod enkel geldig onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier.

 

 

LET OP: GELD LENEN KOST OOK GELD!

*Lening op afbetaling. Tarief geldig op 24/04/2017 voor een nieuwe of tweedehandswagen van maximaal 24 maanden oud voor privédoeleinden. Voorbeeld voor een lening van 10.000 euro op 48 maanden: maandelijkse betaling: 214,48 euro. Vaste jaarlijkse debetrente: 1,44%. Totale som van de betalingen: 10.295,04 euro. Kredietgever: CrelanCo C.V.B.A., Sylvain Dupuislaan 251, 1070 Brussel. Het hierboven vermelde tarief is enkel indicatief op basis van de meest gebruikelijke tarieven bij de bank. Het vormt geen aanbod. Voor een gepersonaliseerd aanbod moet u zich richten tot ons Crelan-agentschap. De toekenning van een lening is altijd onderworpen aan een voorafgaand onderzoek van uw terugbetalingscapaciteit en de aanvaarding van uw dossier door de kredietgever.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.