Kantoor Achten | Kantoor Bocholt nu ook in de Bocholt-app!
16378
post-template-default,single,single-post,postid-16378,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Kantoor Bocholt nu ook in de Bocholt-app!

Kantoor Bocholt nu ook in Bocholt-App!

19 jun Kantoor Bocholt nu ook in de Bocholt-app!

Kantoor Bocholt nu ook in de Bocholt-app!De Bocholt App, een stadsapp voor de inwoners van Bocholt, is sinds kort beschikbaar in de App Store en Google Playstore. Naast vele handige toepassingen, is het vooral een zeer dankbaar lokaal communicatie-platform dat alle Bocholtenaren in contact brengt met het gemeentebestuur, lokale handelaars en verenigingen en … elkaar!

Je vindt de Bocholt App gratis terug in de App Store en Google Playstore. Je downloadt de app op je smartphone of tablet, je aanvaardt de voorwaarden en meldt je éénmalig aan met je e-mailadres of Facebookaccount en je kan aan de slag. Om een Kantoor Bocholt of een andere handelaar of vereniging te volgen, ga je in het linkermenu naar “Handelaars”. Normaal gezien zal je Kantoor Bocholt automatisch zien staan, maar als je ons niet terugvindt in

Ook Kantoor Bocholt is vanaf nu aanwezig op deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke app! We zetten de handigste toepassingen in de Bocholt App op een rijtje:

  • Ontvang nieuwsberichten van de gemeente in een nieuwsoverzicht. Je kan bijvoorbeeld heel handig opzoeken wanneer het afval in jouw straat wordt opgehaald. Je krijgt hier zelfs een melding van.
  • Koppel jezelf met Bocholter verenigingen, zorgverstrekkers en handelaars zoals Kantoor Bocholt die je zelf verkiest en blijf op de hoogte van hun acties, contactgegevens, openingsuren, assortiment, activiteiten en evenementen.
  • Met de knop ‘meldingskaart’ kan je zaken melden bij de infodienst van de gemeente Bocholt. Zwerfvuil, kapotte stoeptegels, gevaarlijke situaties? Gewoon even een foto nemen, de locatie bepalen aan de hand van je gps-coördinaten en doorsturen via de app.
  • Alle activiteiten in Bocholt worden verzameld vanuit de UIT-databank. Je kan deze gemakkelijk in je persoonlijke agenda plaatsen. Zo weet je vanaf nu wel altijd wat te doen.
  • Scan je vrienden en communiceer via de berichten- of chatfunctie.

Dankzij deze gloednieuwe app zetten nu ook in Bocholt samen met handelaren, verenigingen en horecazaken de stap naar de digitale wereld van vandaag.

Beleef Bocholt, download de Bocholt App vandaag nog en volg Kantoor Bocholt!

Bron: Website Bocholt

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.