Kantoor Achten | Geniet nu van de zeer voordelige Batibouw-acties van Crelan!
16328
post-template-default,single,single-post,postid-16328,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Geniet nu van de zeer voordelige Batibouw-acties van Crelan!

15 mrt Geniet nu van de zeer voordelige Batibouw-acties van Crelan!

CRE000108_woonkrediet_aff_CEN_500x700_NL_01a_HR_Heeft u uw droomhuis op het oog of bent u van plan het zelf te (laten) bouwen? Dan heeft Crelan een zeer interessant aanbod voor u!
Naar aanleiding van Batibouw heeft Crelan namelijk een zeer aantrekkelijke semi-vaste kredietformule op de markt gebracht.

De 8/3/3-formule, zoals deze genoemd wordt, is dus een combinatie van een variabele en vaste rentevoet en is bovendien uniek op de markt! Hierbij wordt de lening de eerste keer na acht jaar herzien, daarna om de drie jaar.

Deze semi-vaste rentevoet heeft een aantal mooie voordelen ten opzichte van een vaste rentevoet. Zo geniet u van een lagere startrente waardoor u zeker in het begin, bij een hoog uitstaand kapitaal, minder rente betaalt! Hierdoor zal dan ook uw maandlast dalen.

Ook kan je bij een variabele rentevoet optimaal gebruik maken van dalende rentevoeten, wat bij een vaste rentevoet niet het geval is.

Voor degenen die dus willen genieten van de voordelen van een variabele rentevoet, zonder de zekerheid van een vaste rentevoet totaal overboord te gooien, kunnen dus zeker opteren voor deze semi-vaste rentevoet van Crelan.

Claudia-cirkel-slagschaduw-01
Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Claudia, onze relatiebeheerder particuliere kredieten, helpt in een persoonlijk gesprek graag verder met al uw vragen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.