Kantoor Achten | Extra voordelige autolening voor elektrische en hybride wagens
21946
post-template-default,single,single-post,postid-21946,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Extra voordelige autolening voor elektrische en hybride wagens

Illustratie van de voorkant van een auto op een lichtgroene achtergrond. Rechts van de auto lezen we "Autofinanciering voor elektrische en hybride wagens" in donkergroene hoofdletters. Daaronder lezen we "Let op, geld lenen kost ook geld" in zwarte hoofdletters, tussen twee bordeaux rode strepen.

26 feb Extra voordelige autolening voor elektrische en hybride wagens

“Let op, geld lenen kost ook geld”

Ontdek onze verfrissende formules

Een eigen wagen staat garant voor ultieme vrijheid: in alle comfort naar het werk, zorgeloos boodschappen doen of de horizon tegemoet rijden voor een onvergetelijk avontuur… Een eigen wagen is van onschatbare waarde, dus doen we er bij Crelan alles aan om u de gunstigste financiering te bieden voor uw aankoop. Zo loopt alles pas echt op wieltjes.

De voordelen van lenen

Zelfs als u het integrale aankoopbedrag voor een nieuwe wagen op uw rekening hebt staan, is het soms tóch interessant om te lenen. Zo blijft uw spaargeld als veilige buffer op uw rekening staan, en kunt u het gebruiken voor eventuele onvoorziene uitgaven. Bovendien blijft de meerkost beperkt, aangezien u profiteert van erg lage rentevoeten.

Korte of lange looptijd?

Hoe korter de looptijd, hoe lager de rentevoet zal zijn. Een langere looptijd heeft ondanks de hogere rentevoet als voordeel dat de maandelijkse aflossingen lager liggen, aangezien ze meer gespreid zijn in de tijd. Goed om weten: bij autoleningen hanteren we altijd een vaste rentevoet. Zo weet u op voorhand perfect waar u aan toe bent, en houdt u het stuur stevig in handen.

Nieuw, tweedehands of elektrisch?

Uw rentevoet hangt ook af van het type wagen waarvoor u kiest.

Nieuwe wagen: bij Crelan beschouwen we elke wagen jonger dan 24 maanden als een nieuwe wagen, waardoor u zelfs voor een jonge tweedehandswagens geniet van ons interessante tarieven voor nieuwe wagens.

Elektrisch of hybride: bij Crelan hebben we een extra voordelige rentevoet voor elektrische- of hybridewagens. Zo profiteren het milieu én uw portemonnee.

Tweedehands: alle wagens ouder dan 24 maanden beschouwen als tweedehandswagens. Goed om weten: ook de aankoop van een tweedehandswagen kunt u voor 100% ontlenen. Hou er wel rekening mee dat u maximaal op vijf jaar kunt lenen.

Kenmerken

  • Tijdens de lening blijft de rente vast. U weet dus vooraf precies wat u moet betalen.
  • Geen extra kosten
  • Kredietvorm: Lening op afbetaling, gereglementeerd door de Wet op het Consumentenkrediet
  • Kredietgever: CrelanCo CV, Sylvain Dupuislaan 251, 1070 Brussel
  • Optionele schuldsaldoverzekering

Maximale duur van een Crelan autolening

Bedrag leningMaximale duur
van 2.501 tot 3.700 euro30 maanden
van 3.701 tot 5.600 euro36 maanden
van 5.601 tot 7.500 euro42 maanden
van 7.501 tot 10.000 euro48 maanden
van 10.001 tot 15.000 euro60 maanden
15.001 euro en meer84 maanden (enkel nieuwe wagens)

Optionele schuldsaldoverzekering

In combinatie met een autolening kunt u ook eenschuldsaldoverzekering afsluiten. In geval van een overlijden betaalt deze verzekering het nog verschuldigde saldo van de lening terug. U laat dan geen schulden na aan uw nabestaanden. Bovendien krijgt u een korting op de rente. Vraag uw Crelan-agent naar de voorwaarden. (Deze verzekering loopt via de verzekeringsmaatschappij Crelan Insurance NV, Sylvain Dupuislaan 251, 1070 Brussel.)

Interesse? Maak snel een afspraak of ga naar de website van Crelan voor een simulatie.

“Let op, geld lenen kost ook geld”

Klik hier voor het informatiedocument consumentenkredieten en hypothecaire kredieten

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.