Kantoor Achten | Crelan voor de zesde keer verkozen tot Top Employer!
21921
post-template-default,single,single-post,postid-21921,single-format-standard,multiple-domain-kantoorbocholt-be,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Crelan voor de zesde keer verkozen tot Top Employer!

26 feb Crelan voor de zesde keer verkozen tot Top Employer!

Op 25 januari ontving Crelan het fantastische nieuws dat ze voor de zesde keer op rij als Top Employer erkend zijn.

Het Top Employer-instituut kent deze titels jaarlijks toe aan bedrijven die van hun personeelsbeleid een erezaak maken.

Aan de erkenning gaat een uitgebreid onderzoek vooraf waarbij het personeelsbeleid en de –omkadering vanuit verschillende invalshoeken worden onderzocht en vergeleken met een benchmark.

Isabelle D’haeninck, directeur People & Talentmanagement

“Als coöperatieve bank willen we zorg dragen voor onze collega’s door hen een aangename werkomgeving, een goede begeleiding en groeipotentieel aan te bieden.

Het jaarlijkse onderzoek van Top Employer screent onze personeelswerking en -beleid grondig zodat we weten waar we sterk in zijn en waar we nog aan kunnen werken. Op die manier worden we continu getriggerd.”

Zo is welzijn een van de elementen waarop Crelan sterk scoorde, en dan hoeft het niet uitsluitend over grootse projecten te gaan.

Het gaat er nog meer om dat mensen zich in hun dagelijks werk goed voelen en ondersteund worden.

Catherine

Catherine Everaerts, business analyst Transformation Office

“Corona zorgde voor een hele omwenteling, plots moesten we met z’n allen quasi continu van thuis uit werken. Een goede technische ondersteuning en een continue communicatie vanuit de bank zijn dan des te belangrijker. Ik stelde het op prijs dat we voortdurend op de hoogte werden gehouden van de situatie en de vooruitzichten.

Maar wat ik bijzonder waardeerde zijn vooral de kleine dingen, de kleine attenties van Crelan die het werken aangenamer maakten en de motivatie hoog hielden. Ik denk dan onder andere aan de geschenkmand die we tijdens de eindejaarsfeesten thuis ontvingen en aan de onlinevariant van de nieuwjaarsreceptie. Deze dingen zorgen voor de warme sfeer in onze bank.”

Joris Cnockaert, CRO – CHRO

Vanzelfsprekend zijn we fier op de titel van Top Employer, maar we zijn nog meer fier op onze collega’s zelf en de manier waarop ze in een moeilijk coronajaar het beste van zichzelf zijn blijven geven om onze klanten optimaal te kunnen helpen. Respect daarvoor.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.