Kantoor Bocholt | Betaalmogelijkheden Crelan Bank
Ons kantoor biedt een uitgebreid gamma aan betaalmogelijkheden, van zichtrekeningen en kaarten tot allerlei opties om zelf te bankieren. We bieden telkens een aangepast gamma voor particulieren, zelfstandigen, ondernemingen en land- en tuinbouwers.
Betaalmogelijkheden Crelan Bank
15832
page,page-id-15832,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Betalen

Betalen

Ons kantoor biedt een uitgebreid gamma aan betaalmogelijkheden, van zichtrekeningen en kaarten tot allerlei opties om zelf te bankieren. We bieden telkens een aangepast gamma voor particulieren, zelfstandigen, ondernemingen en land- en tuinbouwers. Dit zorgt ervoor dat we u altijd iets kunnen bieden dat naadloos aansluit bij uw specifieke situatie.

Sinds april 2017 werkt Crelan dan ook met de zogenaamde ‘packs’, waarbij al uw betaalmiddelen worden samengevoegd in één betaalpakket. Extra voordelig voor u, want u heeft altijd een goed overzicht van al uw producten! Er zijn 3 verschillende packs mogelijk voor particulieren en 2 voor professionelen. De producten die u heeft, bepalen in welk pack u terechtkomt. Hieronder vindt u het overzicht van de packs voor particulieren en professionelen.

U kunt altijd een afspraak maken voor meer informatie.


 

TIP: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Packs voor particulieren

packs-particulieren-detail

Packs voor professionelen

packs-professionelen-detail